Vippeserum best i test

Finnes det et effektivt vippeserum?

Vi spurte mange kvinner med forskjellige opplevelser som det virkelig finnes et effektivt vippeserum. Hver kvinne fikk et produkt som forsterker, forlenger og gjenbygger strukturen på vippene i tillegg til å gjøre de tjukkere. Når behandlingstiden var ferdig fikk kvinnene beskjed om å skrive om opplevelsene dems. Klarte de å finne et effektivt vippeserum?

 

Nanolash Vippeserum

Vippene før og etter: Når jeg første begynte å bruke Nanolash vippeserum hadde jeg korte og lyse øyevipper, jeg var ...

9
2 Lashcode Vippeserum

Lashcode Vippeserum

DINE VIPPER FøR OG ETTER Lashcode består av ingredienser av høy kvalitet som ikke bare hjelper vippene til å ...

8.9
3 Xlash Pro Vippeserum

Xlash Pro Vippeserum

Vippene før og etter: Før jeg begynte å bruke Xlash Pro hadde jeg korte og tynne vipper, jeg så helt forferdelig ut ...

6.5
4 FEG Vippeserum

FEG Vippeserum

Vippene før og etter: Jeg har aldri brukt et vippeserum før og var veldig nysgjerrig på om det faktisk virker, jeg ...

5.5
5 Prolash Vippeserum

Prolash Vippeserum

Vippene før og etter: Jeg prøver alltid å ta vare på ansiktet og hendene mine som er grunnen til at jeg ville prøve ...

5.5
6 Neulash Vippeserum

Neulash Vippeserum

Vippene før og etter: Jeg var ikke fornøyd med hvordan vippene mine så ut før jeg begynte å bruke Neulash, jeg prøvde ...

5
7 Latisse Vippeserum

Latisse Vippeserum

Vippene før og etter: Før jeg begynte med Latisse vippebehandling hadde jeg korte, tynne og svake øyevipper som ...

4.7
8 Quickmax Vippeserum

Quickmax Vippeserum

Vippene før og etter: Jeg hadde normale vipper før jeg startet Quickmax behandlingen, det vil se at de var naturlig, ...

4.5

 

Vippeserum – effekter.

Et effektivt vippserumet forbedrer tilstanden på vippene, stimulerer vippevekst og gjør vippene lengere, tettere, tjukkere og sterkere. Du tror kanskje det er umulig at et produkt får til alt dette, men overraskende nok så eksisterer det effektive vippeserumprodukter og her skal du lære å identifisere det som gjør et serum effektivt.

Et effektivt vippeserum jobber raskt, du vil kunne se resultater etter kun to uker med systematisk bruk og da vil vippene bli lengere, tjukkere, sterkere og mørkere. Sluttresultatet vil ta nærmere 3 måneder, med du vil se at vippene forbedrer seg gradvis under hele behandlingen. Vippeserum stimulerer også hårvekst, om vil si at det vokser ut nye og sterke vipper.

Disse produktene består også av naturlige ingredienser, hovedsakelig planteekstrakter, vitaminer, grønn te og mange flere. Vippeserum gir næring til follkliene og vippene, og fører ikke til irritasjoner eller allergiske reaksjoner.

Applikatoren er viktig når det gjelder vippeserum, med en bra applikator kan vi påføre serumet nøyaktig langs vippekanten. Det er viktig å ha ren og tørr hud, fjern all sminken før du starter behandling, og deretter tar du sminkebørsten som medfølgte serumet og tegner en tynn strek helt inntil vipperøttene. Da blir serumet for absorbert i folliklene og du kan ta på fuktighetskrem, eller sminke, nesten med en gang.

Effektivt vippeserum – hvem trenger det?

Hvis du har korte, svake, tynne og lyse vipper så er vippeserum svaret for deg. Du kan også benytte serum hvis vippene dine har en tendens til å falle ut eller knekke. Et effektivt vippeserum kan løse disse problemene, og flere. Et effektivt vippeserum får folliklene til å produsere nye, lange, sterke og fyldige vippene mens det forlenger livssyklusen på vippene. Vippeserum gir oss den falske vipper effekten på en naturlig og trygg måte.

Et serum består av næringsrike naturlige ingredienser som planteekstrakter, mineraler, vitaminer og flere. Disse ingrediensene gir næring til folliklene og gjenbygger strukturen og forsterker vippene våre. Siden et effektivt vippeserum skal jobbe raskt kan det være lurt å bruke serum et par uker før du skal i f.eks. bryllup eller på ferie. Vippeserum blir brukt av kvinner hele verden rundt fordi det gir fantastiske og naturlige resultater på kort tid.

Effektivt vippeserum – det du må vite

Hvert produkt skal gi deg lengere, tjukkere, mørkere og tettere vipper. Behandlingen forbedrer tilstanden på vippene og gir næring til folliklene sånn at de kan produsere sterke vipper som ikke faller ut. Vippeserum anbefales til kvinner som vil forbedre de korte, tynne og lyse vippene siden og et serum skal kunne reparere skadene som kommer etter å ha brukt falske vipper og andre syntetiske skjønnhetsprodukter. Vippeserum skal bestå hovedsakelig av naturlige ingredienser som aloe, planteekstrakter og hyaluronic syre; disse komponenter gir næring og beskyttelse til vippene.

Ammede/gravide kvinner, mindreårige og de som undergår kreftbehandling bør ikke benytte vippeserum. Et effektivt vippeserum er trygt å bruke og fører ikke til noen irritasjoner eller ubehag og kan brukes at de med kontakt linser, permanent sminke, falske vipper og dårlig syn.

Det er viktig å fjerne all sminken og vaske hendene og huden godt før du påfører vippeserum, og da kan du bruke applikatoren til å tegne en tynn strek med serumet langs vippekanten på det øvre øyelokket hver kveld før du legger deg, når behandlingstiden er over kan du fortsette å påføre serumet et par ganger i uken for å holde resultatene men husk på at det ikke påvirker resultatet å påføre flere ganger daglig.