Lashcode Vippeserum

DINE VIPPER FøR OG ETTER

Lashcode består av ingredienser av høy kvalitet som ikke bare hjelper vippene til å vokse seg  lenger, men som også passer på røttenes velvære.

Effekten av Lashcode-behandling forventes å dukke opp allerede i den andre uken: vippene blir sterkere, slutter å falle ut under fjerning av sminke, deres motstandskraft forbedres og fargen intensiveres. I løpet av de neste ukene blir effektene gradvis tydeligere – vippene blir lenger. Siden Lashcode er i stand til å påvirke de inaktive folliklene, begynner de også å «bære» nye, sterke øyevipper. Som en konsekvens vokser det flere vipper, slik at de blir fyldigere. Dette gir deg denne nydelige million lashes effekten!

PÅFØRING

Er Lashcode påføring komplisert? Riktig bruk av Lashcode bør ikke skape noen problemer for noen – bare noen få dager er nok til å bli vant til dette. Lashcode må spres langs tørr og ren hud. Applikatoren er en tynn børste, som vi enkelt kan bruke for å tegne en linje langs vippene. Denne balsamen absorberes raskt i huden slik at vi kan nyte fordelene med Lashcode etter bare to uker. Lashcode fungerer utrolig raskt. De endelige effektene kan observeres innen to måneder. Og dette er selve grunnen til at kvinner forelsket seg i Lashcode vippeserum!

Konklusjon

Lashcode Eyelash Conditioner ser ut til å være en av de mest effektive vippe forsterkerne. Populær, høyt rangert, anerkjent for å levere de etterspurte resultatene, verdsatt for ingredienser, pris, effektivitet, raske effekter … Dette er et must når det kommer til vippepleie. Det stimulerer hårene til å vokse raskere og I-ifølge anmeldelsene er de første resultatene av Lashcode-behandling merkbare innen de første ukene av bruk.

Les mer: lashcode.no

Lashcode Vippeserum
8.9 Total poengsum

Avgi din vurdering