Prolash Vippeserum

Vippene før og etter:

Jeg prøver alltid å ta vare på ansiktet og hendene mine som er grunnen til at jeg ville prøve Prolash vippeserum. Vipper er jo en viktig del av utseendet og derfor ville jeg prøve å få de så vakre som mulig. Tilstanden på vippene min før jeg startet behandling var helt OK, de var ikke akkurat lange eller tette men jeg var ganske fornøyd med hvordan de så ut. Jeg begynte første å merke resultatene etter 2 måneder med regelmessig bruk, jeg vet ikke om det var fordi det er noe feil med vippene mine eller om serumet bare er treigt men det tok 2 måneder. Ved slutten av behandlingen hadde jeg fått litt lengere og tettere, men forskjellene var ikke store.

De ble også sterkere, blankere og litt fuktigere.

Bruk:

Prolash behandlingen varer i 6 måneder, jeg påførte serumet hver kveld før jeg la meg på ren og tørr hud. Ved slutten av behandlingen la jeg merke til mørke flekker på øyelokkene, som etter hvert ble røde og uttørket. Jeg skylte da ut øyene med en gang og stoppet behandlingen i et par dager men flekkene forsvant ikke, så jeg prøvde å påføre serumet igjen for å se om huden bare trengte å venne seg til produktet, men da fikk jeg bare en kriblende følelse i øyene, så jeg brukte en urtebehandling på lokkene og sånn avsluttet jeg Prolash behandlingen.

Helhetsvurdering:

Jeg hadde ikke gått med på Prolash behandlingen hvis jeg visste hvor krevende det egentlig er, alle irritasjonene, bivirkningene og uttørking av huden var for mye og jeg forventet mer av dette serumet. Prolash er ikke et effektivt vippeserum, og det som er skikkelig forvirrende er at jeg ikke klarer å finne en pris på det. Det eneste som er positivt er at applikasjonsmetoden er enkel.

Prolash Vippeserum
5.5 Total poengsum

Avgi din vurdering