Første Date Sminke

 Alle vil selvfølgelig ser fantastisk ut på en første date, men nøkkelen til suksess er ikke bare med klærne og håret men med sminken også! Så hvordan kan vi få til perfekt første date sminke?

Forberedelser

Du kan begynne å gjøre deg klar to timer før daten skal starte, da er det foreslått å ta ansikts peeling, maske og fuktighetskrem for å gjør huden klar til sminken. Alle disse behandlinger krever tid, så det er viktig å starte tidlig for å ikke komme for seint til daten! Du kan fikse håret mens du har på ansiktsmasken for å spare tid.

Sminken

Når huden er klar kan du begynne med foundation, hvis dere skal på restaurant er det bedre å påføre sminken under kunstig lys men hvis dere skal utendørs er det best å ta det ved siden av vinduet under naturlig lys. Dekk til alle urenheter på huden din som kviser, hudormer, arr og mørke ringer under øyene med concealer. Deretter kan du påføre en toner som er litt lysere enn din foundation og blend disse sammen, du kan også bruke concealer til å forme ansiktet ved å ta den på haka, tuppen av nesa, over leppa og under øyene. Bruk en matte pudder til å sette sminken sånn at det ikke begynner å renne midt i daten. Fremhev kinnbeina og toppen av panna med en bronzer og ta rouge på kinnene.

Lepper og øyene.

Form øyenbrynene med en bryn pencil eller skygge. Påfør en lys concealer over og under brynene og blend det ut. Når du kommer til øyene skal du dekke disse med en øyenskygge i samme nyanse som foundation siden det kan fungere som et alternativ til primer. Nå kan du ta en lys rosa øyenskygge og påfør den på det øvre og nedre øyelokk, deretter kan du bruke en grå, mørk rosa eller fiolett eyeliner og tegne steker på øyelokkene. Disse strekene kan du gni oppover og forbedre øyene med en svart eyeliner, sett en lys øyenskygge på indre hjørnene av øyene som vil få de til å se strålende ut. Påfør maskara og til slutt kan du ta på lys rosa leppestift og en gjennomsiktig lipgloss.