Latisse Vippeserum

Vippene før og etter:

Før jeg begynte med Latisse vippebehandling hadde jeg korte, tynne og svake øyevipper som pleide å falle ut mens jeg brukte sminke fjerner. Jeg prøvde forskjellige typer maskara og andre vippepleie produkter men ingenting hjalp. Så fikk jeg muligheten til å teste ut Latisse vippeserum, etter to måneder så jeg en stor forandring i utseendet og tilstanden på vippene mine. De ble lengere, tjukkere og sterkere og falt mye mindre ut.

Disse resultatene varte ikke lenge og etter kun et par uker hadde de gått tilbake til den originale tilstanden.

Bruk:

Jeg fikk med en sett med 60 engangs applikatorer med Latisse serumet, disse børstene var ganske stive og tjukke så jeg valgte heller å bruke tynne eyeliner børster for å gjør applikasjonen lettere. Du tar kun en dråpe på applikatoren og drar den langs vippekanten, helt inntil røttene, på det øvre øyelokket.

Helhetsvurdering:

Latisse fungerer bra under behandlingen, som vil si at resultatene holder ikke lenge etter siste applikasjonen. Jeg opplevde noen irritasjoner mens jeg brukte dette serumet, og selv om det ikke var så ille for meg kan det være verre for noen med sensitiv hud eller hud allergier. Bivirkningene jeg opplevde var: ødelagte kapillærer, misfarging av hud, uttørking av hud og rødhet i øyene. Latisse er ganske dyrt og vanskelig å få tak i.

Latisse Vippeserum
4.7 Total poengsum

Avgi din vurdering