Quickmax Vippeserum

Vippene før og etter:

Jeg hadde normale vipper før jeg startet Quickmax behandlingen, det vil se at de var naturlig, bøyelige, mørke, tette og sterke. Det eneste jeg ville oppnå var forlengelse, jeg har alltid hatt lyst på lange vipper og ble kjempe glad da jeg fikk en sjanse til å teste Quickmax Vippeserum. Så hvordan var resultatene? Vippene ble sterkere, fuktige og en hel 3mm lengere! Disse resultatene varte dessverre ikke og forsvant innen en måned etter siste applikasjonen, bortsett fra lengden.

Lengden varte litt lenger.

Bruk:

Serumet skal påføres på samme måten som jeg påfører flytende eyeliner, langs vippekanten av øyelokket helt inntil røttene. Serumet rant ikke ned til øyene som er veldig bra, og førte ikke til noen irritasjoner eller bivirkninger som var enda bedre. Quickmax blir fort absorbert i folliklene og det tar rundt en måned før de første resultatene blir synlige og opptil 3 måneder før du ser sluttresultatet.

Helhetsvurdering:

Jeg var veldig fornøyd med resultatene jeg fikk av å bruke Quickmax vippeserum, skulle bare ønske de varte litt lenger. Jeg er glad for at vippene ble sterkere, selv om det ikke var det jeg var ute etter, og jeg ble fornøyd med lengden. Den eneste ulempen jeg må nevne er at applikatoren begynte å bli stiv og slitt etter et par uker som gjorde det litt vanskelig å påføre serumet.

Quickmax Vippeserum
4.5 Total poengsum

Avgi din vurdering