Neulash Vippeserum

Vippene før og etter:

Jeg var ikke fornøyd med hvordan vippene mine så ut før jeg begynte å bruke Neulash, jeg prøvde ut mange forskjellig produkter men ingen av de fungerte på mine vippene og jeg var på vei til å gi opp når jeg fant Neulash vippeserum. Jeg forventet mørkere, tettere og lengere vipper, vippene mine var sterke fra før så det var ikke så viktig for meg. Når behandlingstiden var ferdig hadde tilstanden på vippene blitt forbedret men vippene ble ikke noe mørkere, og det tok 2 måneder før jeg så noe forlengelse.

Bruk:

Jeg påførte Neulash hver kveld før jeg la meg på ren og tørr hud, serumet er enkelt å ta på og du trenger kun å tegne en strek med serumet langs vippekanten helt inntil folliklene. Serumet blir fort absorbert og renner ikke ned til øyene, det fører heller ikke til irritasjoner eller andre bivirkninger.

De første resultatene kom etter ca. en måned og nå er vippene mine sterkere, tettere, lengere og blankere.

Helhetsvurdering:

Du kan kjøpe enten en 3,2ml flaske eller en 6ml flaske. Den minste varer i 4 måneder mens den største kan brukes i opptil 8 måneder, begge flaskene er dyre men like effektive. Jeg er fornøyd med resultatene jeg fikk selv om det tok litt tid før effektene ble synlige. Jeg mener at de med sensitiv hud og hudallergier burde snakke med en lege før de vurderer Neulash.

Neulash Vippeserum
5 Total poengsum

Avgi din vurdering