Xlash Pro Vippeserum

Vippene før og etter:

Før jeg begynte å bruke Xlash Pro hadde jeg korte og tynne vipper, jeg så helt forferdelig ut uten maskara og selv når jeg brukte maskara ble jeg sjeldent fornøyd med hvordan vippene så ut. Når jeg startet behandlingen håpet jeg på å få lange, tjukke og sterke vippene. Jeg kan ikke si at vippene ble noe tjukkere, mørkere eller tettere av dette serumet men de ble litt lengere og tilstanden ble mye bedre. Ca. to måneder etter jeg var ferdig med behandlingen begynte resultatene å forsvinne, som var veldig skuffende for jeg håpet på at resultatene ville holde seg mye lenger enn det og jeg tror ikke jeg kommer til å fortsette å bruke Xlash Pro.

Bruk:

En flaske Xlash Pro inneholder 6ml og varer ut 5 måneder, serumet påføres med en børste og det er egentlig ikke noe spesielt vanskelig med prosessen. Det viktigste er å ha ren og tørr ut før du tar på serumet sånn at det kan bli absorbert av folliklene uten å etterlate spor.

En ting jeg ikke likte var at serumet førte til misfarging av øyelokkene, jeg fikk røde striper et par dager etter jeg startet behandlingen og selv om de forsvant ganske fort og ikke gjorde vondt så antar jeg at det var en allergisk reaksjon mot en av ingrediensene i serumet.

Helhetsvurdering:

Xlash Pro er ikke et effektivt vippeserum. Det finnes mange andre produkter som ikke fører til misfarging av hud eller allergiske reaksjoner, er billigere og gir bedre resultater. Vippene mine ble ikke noe tjukkere av dette serumet og de ble ikke like lange som jeg hadde håpet på. Men jeg er glad for at vippene ble sterkere og generelt penere, så det var ikke en total skuffelse.
Jeg må også si at Xlash kan kjøpes i en mindre 3ml versjon, med jeg tviler på at det varer ut hele behandlingstiden.

Xlash Pro Vippeserum
6.5 Total poengsum

Avgi din vurdering