FEG Vippeserum

Vippene før og etter:

Jeg har aldri brukt et vippeserum før og var veldig nysgjerrig på om det faktisk virker, jeg har aldri brydd med så mye om vippene mine heller og pleide kun å bruke maskara på de. Jeg begynte å legge merke til at vippene mine falt ut når jeg brukte sminke fjerner, men det trodde jeg var normalt. Når jeg hørte uttrykket «vippeserum» tenkte jeg på falske vipper, og vippe extensions.

Men tilbake til FEG, vippene mine ble lengere og tettere kun etter et par uker men etter noen måneder så stoppet plutselig serumet å gi resultater, og da fikk jeg røde øyelokk og kun brukte serumet til å gi fuktighet til vippene.

Bruk:

Jeg brukte FEG i fire måneder, men flasken inneholder 3ml vippeserum så jeg tror jeg kunne har forlenget behandlingen hvis jeg ville det. Serumet er ikke like effektivt som jeg trodde det ville være, vippene ble ikke mye lengere eller tjukkere enn det de var før og når jeg prøver å tenke på andre positive ting med serumet så kommer jeg ikke på noe. Jeg hadde ingen problemer med applikatoren, den var enkel å bruke og du trenger kun å bruke den til å fordele serumet jevnt langs vippekanten. Rødheten var et problem, jeg fulgte instruksjonen som medfølgte serumet men allikevel måtte jeg stoppe behandlingen og vente til rødheten forsvant før jeg kunne påføre serumet igjen. Rødheten kom tilbake igjen, og da stoppet jeg behandlingen helt så jeg vet ikke hvordan serumet egentlig fungere siden jeg ikke tok det opp igjen.

Helhetsvurdering:

FEG er et veldig dyrt produkt, jeg vet at det finnes billigere versjoner av FEG men jeg tror at de kanskje er falske versjoner og ville ikke stolt på de. De som har sensitiv hud og allergier kommer sikkert til å reagere dårlig på FEG, jeg vet ikke om mange andre har reagert sånn som jeg gjorde men det var et problem for meg i hvert fall. Jeg fikk ikke resultatene jeg håpet på og kan ikke si at tilstanden på vippene mine ble noe bedre.

FEG Vippeserum
5.5 Total poengsum

Avgi din vurdering