Nanolash Vippeserum

Vippene før og etter:

Når jeg første begynte å bruke Nanolash vippeserum hadde jeg korte og lyse øyevipper, jeg var ikke fornøyd med hvordan de så ut i det hele tatt egentlig og de pleide å falle ut når jeg brukte sminke fjerner. Dette var veldig frustrerende. Men kun et par dager etter jeg begynte behandling så jeg en forskjellig på hvordan vippene så ut, de ble mørkere, tjukkere og tettere og etter den første måneden hadde de blitt 5mm lengere og var nesten helt svarte. Jeg må si at de ble penere, sunnere og sterkere og serumet gjorde huden rundt øyene blankere og fuktigere.

Ved slutten av behandlingstiden ble de såpass mye lengere og tettere at jeg ikke trengte å bruke maskara lenger.

Bruk:

Behandlingen varte i over 6 måneder, og heldigvis fikk jeg mer enn nok serum til å fullføre behandlingen. Det tok kun 2 uker før jeg begynte å se en ordentlig forskjell, og deretter ble vippene mine gradvis lengere, sterkere og tjukkere. Jeg påførte serumet hver kveld før jeg la meg på ren og tørr hud og det er derfor jeg fikk så bra resultater, hvis jeg ikke hadde fjernet sminken hver gang jeg brukte det så hadde ikke serumet blitt ordentlig absorbert og det ville kanskje ha påvirket resultatene. Jeg opplevde ingen irritasjoner, smerte eller rødhet av dette serumet og kan anbefale det til alle med sensitiv hud. De eneste jeg vet om som ikke kan bruke Nanolash er gravide og ammede kvinner og mindreårige.

Helhetsvurdering:

Nanolash er et veldig effektivt vippeserum, det jobber raskt og er veldig enkelt å bruke. Prisen er veldig rimelig til å være så høy kvalitet. Flasken er forseglet og pakket ned i en pappeske sammen med en brosjyre som inneholder viktig informasjon om serumet, behandlingstiden og ingrediensene og det er viktig å lese gjennom hele før du starter behandling. Jeg anbefaler Nanolash til alle som vurdere å prøve ut et vippeserum, det gir deg pene, lange, tjukke og sterke vipper og jeg er veldig fornøyd med resultatene jeg fikk.

Nanolash Vippeserum
" Vippene før og etter: Når jeg første begynte å bruke Nanolash vippeserum hadde jeg korte og lyse øyevipper, jeg var ikke fornøyd med hvordan de så ut i det hele tatt egentlig og de pleide å falle ut når jeg brukte "
9 Total poengsum
Nummer 1

" Vippene før og etter: Når jeg første begynte å bruke Nanolash vippeserum hadde jeg korte og lyse øyevipper, jeg var ikke fornøyd med hvordan de så ut i det hele tatt egentlig og de pleide å falle ut når jeg brukte "

Avgi din vurdering
Valg av editor
© www.vippeserumtest.eu All rights reserved.