Realash Vippeserum

Vippene før og etter:

Jeg har aldri vært fornøyd med vippene mine, de har vært svake hele livet mitt og faller ut konstant. Jeg var misunnelig på alle vennene mine som hadde lange og vakre vipper, og lurte alltid på om det var en naturlig måte å få sånne vipper selv. Jeg håpet på at Realash kunne forandre situasjonen min, og det gjorde nesten det. Jeg sier nesten fordi jeg gikk tom for serum før vippene mine rakk å bli lengere, tettere eller mørkere. Det var bare rett og slett ikke nok serum i flasken til å holde ut i hele behandlingstiden som er veldig skuffende. Men jeg kan ikke si at det ikke var noe forskjell i det hele tatt, for vippene mine ble faktisk blankere, sterkere og generelt penere.

Ikke resultatene jeg håpet på, men nærme nok.

Bruk:

Jeg påførte Realash på vippekantene hver kveld og etter 3-4 måneder hadde vippene blitt så sterke som de kunne bli og det var det. Serumet bare sluttet å gi resultater, vippene ble ikke noe lengere, tjukkere eller sterkere etter den tiden. Selve applikasjonen var grei nok, det var som å ta på en flytende eyeliner. Jeg fikk ingen irritasjoner eller bivirkninger, og huden reagerte bra på serumet.

Helhetsvurdering:

Realash er et dyrt produkt og emballasjen ser enkel og fin ut, men serumet var ikke lagd til meg. Jeg kan anbefale Realash til de som har lange, tjukke og mørke vipper fra før og vil forbedre tilstanden på de. Selv om jeg ikke er fornøyd med hvordan vippene ser ut, så liker jeg at de er sterkere, sunnere og faller ut mye mindre.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Realash Vippeserum
7 Total poengsum

Avgi din vurdering