Revitalash Vippeserum

Vippene før og etter:

Jeg må innrømme at jeg aldri har brukt et vippeserum før, jeg visste ikke at det var mulig å forbedre tilstanden på vippene og for å være helt ærlig så brydde jeg meg veldig lite om hvordan vippene mine så ut. Og så fikk jeg Revitalash vippeserum, og det viste seg at det ikke bare er mulig men det er praktisk også. Vippene mine ble sterkere, lengere og sunnere under Revitalash behandlingen og siden nå er det en stor del av kveldsrutinen min, jeg bruker nå flere pleie produkter på øyene og huden rundt øyene og er kjempe fornøyd med resultatene.

Bruk:

Selv om behandlingsperioden varer i et halvt år så merket jeg at vippene begynte å bli lengere og sterkere lenge før behandlingstiden var over. Jeg fulgte med på alle de små endringene som kom og innen de første månedene hadde vippene mine blitt såpass mye finere at jeg har tenkt å fortsette med å bruke vippeserum. Revitalash vippeserum ga vippene min lengde og volum som jeg aldri har sett før, de faller ut mye mindre nå og serumet er utrolig enkelt å påføre. Børsten skal dras langs vippekanten, helt inntil røttene, for å gi folliklene næringen de trenger.

Jeg må innrømme at jeg fikk en kriblende følelse og litt rødhet de første dagene, men det forsvant ganske fort når kroppen min vennet seg til serumet og deretter var det ingen bivirkninger.

Helhetsvurdering:

Selv om jeg ble veldig fornøyd med resultatene jeg fikk av Revitalash, så koster det litt for mye for meg og derfor vurderer jeg å bytte til et serum som er like effektivt men litt billigere. Jeg vil gjerne anbefale Revitalash til alle som har råd og lyst på et effektivt vippeserum. Jeg opplevde litt irritasjon selv, men jeg tror at det er fordi vippene mine var så svake når jeg først begynte med produktet og jeg vet ikke om alle vil reagere sånn.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Revitalash Vippeserum
8.5 Total poengsum

Avgi din vurdering